Introductie

Hartelijk welkom op de website van Henk van Kooten, met foto's over havens, boten en schepen.

Henk van Kooten is een hobby fotograaf die zich voornamelijk bezig houdt met het fotograferen van diverse havens, boten en schepen. Hij krijgt dan ook vaak door anderen de naam "shipspotter" mee.

Een van de redenen van deze interesse is dat zijn vader, Willem van Kooten, kapitein was van verschillende schepen en Henk al vanaf jongs af aan het leven van de scheepvaart, de zee en de havens mee kreeg.

Wij hopen dat hij ook u kan boeien met het fascinerende leven van de scheepvaart en alles wat daarbij hoort.

Wij wensen u alvast een behouden vaart...

Informatie

Op deze website zult u de foto's aantreffen van hobby fotograaf Henk van Kooten tezamen met informatie over zowel de schepen en havens.

Graag maken wij u er op attent dat op alle foto's op deze website copyright aanwezig is en dat de foto's niet door derden mag worden gebruikt. Wilt u echter toch graag een foto hebben, mailt u ons dan via onze contactpagina.

Uiteraard kunt u dit contactformulier ook gebruiken voor eventuele vragen, opmerkingen en/of toevoegingen. Ook is dit formulier te gebruiken om een link te laten plaatsen op onze website. Let wel, een teruglink is wel zo prettig.

Ook willen wij u mededelen dat deze website altijd onder constructie is. Wij nodigen u daarom uit om onze website vaker te bezoeken en in de gaten te houden.

De oude doos

Op dit gedeelte van de website zullen oude foto's van schepen worden geplaatst.
We nemen u mee terug in de tijd aan de hand van deze foto's om zo mogelijk (extra) herinneringen op te halen over de scheepvaart van toen.

Bekijk hier de foto's

Gastenboek

U kunt in ons gastenboek een bericht achter laten om zo uw mening over de website te geven.


Klik hier om naar het gastenboek te gaan.

Samenwerking

Henk van Kooten werkt onder andere samen met W. van Kooten