Maersk

Mearsk is opgericht door de heer A. P. MÝller in 1904. Na de dood van zijn vader in 1965, de heer Mśrsk Mc-Kinney MÝller verondersteld het leiderschap van de groep die, dankzij initiatief, vooruitziendheid en onderneming, heeft zich ontwikkeld tot een grote internationale onderneming. De AP Moller - Maersk Group is een wereldwijde organisatie met ongeveer 110000 werknemers en kantoren in ongeveer 130 landen - met wereldwijde hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken. In aanvulling op het bezit van een van 's werelds grootste rederijen, we zijn ook betrokken in een breed scala van activiteiten in de energiesector, de scheepsbouw, de detailhandel en de verwerkende industrie.

JR Shipping

Topprestaties van containerschepen, aansprekende rendementen voor investeerders. JR Shipping is op beide onderdelen aantoonbaar succesvol. Walorganisatie en scheepsbemanning zetten zich permanent in voor de exploitatie van een moderne vloot van containerschepen. De rederijgroep voert zelf de regie over alle kernactiviteiten.

P&O

P&O Ferries is een Britse rederij die voornamelijk veerdiensten exploiteert op de Noordzee en het Engelse kanaal. P&O Ferries is een dochter onderneming van de Britse P&O. P&O Ferries is in 2002 opgericht door de fusie van verschillende P&O rederijen. Na deze fusie van alle P&O veer bedrijven (met uitzondering van P&O Irish Sea) introduceerde de reder ťťn nieuwe huisstijl voor al haar schepen. Hierbij hoorde ook een nieuwe opschildering van de vloot, hiervoor gebruikte de rederij de in 2001 geÔntroduceerde opschildering die al was toegepast op de schepen op de Noordzee routes.

Smit

SMIT heeft een trotse traditie van meer dan 165 jaar dienstverlening in de maritieme sector. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie verdiend door een combinatie van deskundigheid en ervaring met hoogwaardige materialen en apparatuur in de bijna 50 locaties over de hele wereld waar SMIT actief is.

SMIT heeft tot doel haar diensten in het hoofdgeding aan rederijen, producenten in de olie-en LNG-industrie, verzekeraars en overheden.

SMIT betoogt de hoogste normen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid, de bescherming van het milieu en kwaliteit.

Hapag-LLoyd

Hapag-Lloyd AG is ontstaan op 1 september 1970 als gevolg van de fusie van de scheepvaartmaatschappijen Hamburg-Amerikanische-Packetfahrt-Actien-Gesellschaft (Hamburg-Amerika Line of Hapag), gevestigd in Hamburg, en de Norddeutscher Lloyd (NDL) , Gevestigd in Bremen. Op het moment van integratie van deze bedrijven, opgericht in 1847 en 1857 respectievelijk, was actief in de oceaan de scheepvaart voor meer dan een eeuw.

Stolt Tankers

Stolt-Nielsen heeft een lange en rijke historie en al meer dan een halve eeuw, toen Jacob Stolt-Nielsen, heeft de Voorzitter van vandaag, gebouwd vanaf de grond tot drie bedrijven die geleid in de manier waarop dynamische en opkomende industrieŽn. Hij vond de moderne perceel tanker, bouwde een toonaangevende offshore-diensten en de pioniers in de aquacultuursector.

Stena Line

Stena Line is een van 's werelds grootste veerboot bedrijven met een moderne vloot van 35 schepen en Europa's meest uitgebreide route-netwerk bestaande uit 18 veerboot routes in ScandinaviŽ en rond het Verenigd Koninkrijk.
Stena Line heeft ongeveer 5 700 medewerkers, waarvan ongeveer twee derde werkzaam zijn aan boord. Het hoofdkantoor is in GŲteborg. In 2007 15,9 miljoen passagiers en 3 miljoen auto's reisde met Stena Line. 1, 8 miljoen vracht-eenheden werden vervoerd in dezelfde periode.

Fairplay

Fairplay sleepdiensten bestaat vandaag de dag bestaat uit een groep van ondernemingen die voornamelijk werkzaam is in de sleep-industrie met eigen kantoren in Hamburg, Rotterdam, Rostock, Wismar en Stettin. Met een veelheid van verschillende sleepboten-types, Fairplay biedt slepen-diensten in de haven van Hamburg, Elbe Havens van Wedel, Stade en BrunsbŁttel, de havens van Rostock, Wismar, Stralsund, Wolgast en Lubmin, allen gelegen aan de Duitse Oostzeekust alsmede de haven van Rotterdam / Nederland / Szczecin / Polen.

Knutsen

Het bedrijf heeft zijn roots terug naar 1896, toen de oprichter van de Knutsen bedrijf kocht zijn eerste vaartuig. Het bedrijf groeide gestaag en in de jaren 1930 werd het bedrijf de op twee na grootste groep van in Noorwegen. In de eerste jaren werd het bedrijf een typische Noordzee handelaar en ook die van de visserij-activiteiten, maar al snel het bedrijf uitgegroeid tot tanker en liner trades. Hij bouwde een lijnvaart tussen Europa en Zuid-Amerika, en later liner trades in de OriŽnt.

Cosco

Opgericht op 27 april 1961, als de pionier van de internationale scheepvaart luchtvaartmaatschappij in China, samen met de wederopbouw van het nationale vervoer middelen op 16 februari 1993, China Ocean Shipping (Groep) Company (COSCO) is deze rederij uitgegroeid tot een waarde van $ 17 miljard de vennootschapsbelasting, door duidelijk de nadruk het doel om handel over de hele wereld. Het is een internationale reus, gespecialiseerd in de zeevaart en de moderne logistiek, die als een scheepvaartonderneming en met het verstrekken van diensten in de expeditie, scheepsbouw, shiprepairing.

Evergreen

Sinds haar oprichting door Dr Yung-Fa Chang op 1 september 1968, Evergreen Marine Corp (EMC) heeft beveiligd zijn plaats in de geschiedenis van de scheepvaart. Sinds die tijd is niet alleen overleefd, maar positief bloei is op harde werk en doorzettingsvermogen, tot vandaag het heeft een vloot van meer dan 100 containerschepen. Zowel in termen van de omvang van de vloot en zijn lading laadvermogen, EMC behoort tot 's werelds leidende internationale rederijen. 

Hanjin Shipping

Hanjin Shipping (President & CEO JW Park) is Korea's grootste luchtvaartmaatschappij die opereert ongeveer 60 liner Tramper en diensten over de hele wereld het vervoer van meer dan 100 miljoen ton vracht per jaar. De vloot bestaat uit ongeveer 200 containerschepen, bulk- en LNG-tankers. Het bedrijf is de moeite waard KRW 6 biljoen KRW en het verdienen van 6 biljoen per jaar.
Hanjin Shipping heeft een uitgebreid wereldwijd netwerk van business met 3 regionale hoofdkwartier, 200 overzeese vestigingen, en 30 lokale bedrijven, verdienen ongeveer 90% van haar totale omzet in het buitenland.

Kotug

Een groep van ondernemingen, met elk hun eigen functie en de specialisatie in de maritieme wereld, is gevestigd in Kotug International BV.
Company Adriaan Kooren BV, Schleppreederei Kotug GmbH en Societe Nouvelle de Remorquage du Havre (SNRH) zijn rendering sleepdiensten in respectievelijk de havens van Rotterdam / Europoort, Hamburg, Bremerhaven en Le Havre. Ton Kooren International Marine Services BV is de behandeling met alle nationale en internationale onderzoeken ten aanzien van de gehele wereld towages, salvages, bagger-handreikingen, schuit vervoer en offshore-activiteiten.

Muller

Door de overdracht van de eigendom van de En Avant IV van vader op zoon, van de grondslagen werden gelegd van Rederij T. Muller Sleepdienst "En Avant". Het was de enige overlevende rederij in Dordrecht van de familie Muller die startte zijn activiteiten in de scheepvaart rond het jaar 1700.

GPS

De Algemene Port Services Group (GPS) is opgericht in 1964 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een veelzijdige organisatie die alle aspecten van de maritieme industrie.
De onderneming haar commerciŽle activiteiten omvatten een scala van drijvende plant, baggerschepen, sleepboten, aken en zware lift apparatuur, die beschikbaar is voor de werkgelegenheid in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk. Freigen vloot van sleepboten kunnen voor de kust of internationale slepen en zijn beschikbaar voor installatie op zee leveren.

KRVE

De Roeiers Vereniging Eendracht werd opgericht in 1895 als verenigingsvorm door 5 personen die elk een roeiboot in bezit hadden. Heden bestaat de vereniging nog steeds in deze organisatievorm en telt ruim 300 zelfstandige leden met 54 motorschepen van allerlei types, aangepast aan de eisen die het werk heden ten dage verlangt.

Mol

MOL's liner route-netwerk omvat de wereld. In de afgelopen jaren, heeft het netwerk verder uitbreiden dankzij de economische groei in de opkomende landen in AziŽ en andere gebieden. In 1995 speelde MOL de hoofdrol in het creŽren van 's werelds eerste strategische alliantie liner.

Torm

TORM loopt een vloot van meer dan 130 moderne schepen, hoofdzakelijk door een bundeling van de vennootschapsbelasting, met andere gerespecteerd rederijen die deel TORM zich inzet voor de veiligheid, de verantwoordelijkheid voor het milieu en de service aan de klant.
TORM werd opgericht in 1889. Met het hoofdkantoor in Kopenhagen en activiteiten in de gehele wereld, TORM is genoteerd aan de Copenhagen Stock Exchange en de NASDAQ in New York.

Koole

De roots van Koole liggen in Schipluiden, een klein dorp vlak bij Rotterdam, waar Cornelis Koole sr. de oprichting van zijn bedrijf in 1943 met de 'Nooit Volmaakt', een kleine 40 ton schuit. Sinds de jaren vijftig, Koole vervoerd toenemende hoeveelheden van oliŽn en vetten.
In 1957 verhuisde het bedrijf naar Wormerveer, op de rivier de Zaan.

 

 

                                                                                                                                    

Naar boven